×

De basis van Google Analytics

08 mei 2017
Joost Spijkerman

Als je een website hebt is er als het goed is ook Google Analytics op geïnstalleerd. Met GA kan je bekijken hoe je website bezocht is. Je kan zien hoeveel bezoekers je website heeft gehad, hoeveel pagina’s er zijn bekeken en op welke dagen het hoogst aantal bezoeken zijn geweest. Maar je kan nog zoveel meer bekijken met Google Analytics. Van mobiel en tablet verkeer, welke browser is er gebruikt tot het land en plaats vanwaar je website is bekeken. Je kan heel uitgebreid je website analyseren en met alle statistieken van Google Analytics je website verbeteren.

 

Google Analytics

 

Heb je wel eens op GA gekeken maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek over hoe ik je kan helpen. Heb je een website maar Google Analytics houdt nog niet de statistieken bij of heb je meer hulp nodig bij het lezen van alle statistieken. Neem contact met me op zodat ik je kan helpen om je website bezoekers beter te begrijpen.

Heb je een vraag over webdevelopment, webdesign, vormgeving of wil je jouw online ambitie verwezenlijken? Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.