×

Webdevelopment

Websites die te bekijken zijn via desktop, tablet en smartphone gebaseerd op een hedendaagse workflow. Dit valt niet alleen onder webdevelopment maar heeft ook te maken met het webdesign. Omdat SpijkerOntwerp beide diensten levert kan ik een website leveren die er goed uit ziet en is deze up-to-date naar de laatste specificaties die een website moet hebben.

Responsive webdesign

Door responsive webdesign beleven jouw online bezoekers een optimale webervaring op ieder device of schermgrootte. Omdat je maar een website hebt, geschikt voor elk apparaat, blijft het onderhoud van je website eenvoudig.

Webdevelopment en controle

Uiteraard ontwikkel ik iedere website volgens de laatste richtlijnen en zorg ik voor semantische codering. Waardoor de zoekrobots van Google en andere zoekmachines begrijpen hoe je website is opgebouwd. Natuurlijk implementeer ik meteen alle Google hulpmiddelen in je website zodat we samen goed bij kunnen houden of je website werkt zoals je zou willen. Door Google Analytics en andere webmaster tools kan je goed bijhouden hoe je website functioneert.

Door persoonlijk contact en snel schakelen kan ik de website snel live zetten. Bij het maken van de website denk ik dan ook graag mee hoe je je als organisatie kunt onderscheiden van concurrenten op het gebied van design en techniek.

Heb je een vraag over webdevelopment, webdesign of wil je jouw online ambitie verwezenlijken?  Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Optimale webervaring op ieder device of schermgrootte

Webdesign afgestemd op de huisstijl van je bedrijf

Ontwikkeling volgens de laatste richtlijnen

Lets Get Started
met jouw project

Ik zal je helpen om je doelen te bereiken en je bedrijf te laten groeien.

Heb je een vraag over webdevelopment, webdesign, vormgeving of wil je jouw online ambitie verwezenlijken? Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.