×

WordPress

SpijkerOntwerp gebruikt de grootste CMS van de wereld, WordPress. Ik heb al jarenlang ervaring met dit populaire content management systeem en kan me daarom een WordPress deskundige noemen. Je kan bij mij terecht voor het onderhoud van je website. Denk hierbij aan het aanpassen van pagina’s, een kleine update van je website in de broncode, updates van het CMS en je plugins of technische vragen over het gebruik van het CMS.

 

Met WordPress als basis voor je website kun je heel makkelijk zelf de website aanpassen. En door de regelmatige updates van het CMS blijft je website altijd veilig en up-to-date. Ik ontwikkel mijn projecten op basis van een maatwerk framework waarin het design en huistijl van de organisatie volledig is geintegreerd. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een snelle, veilige en schaalbare website die goed gevonden en geïndexeerd wordt door zoekmachines.

 

WordPress consultant

Niet alleen ontwikkeling van websites maar je kan bij mij ook terecht voor het onderhoud van je WordPress website. Denk hierbij aan het aanpassen van pagina’s, een kleine update van je website in de code of technische vragen over het gebruik  van het CMS. Een soort virtual assistant.

 

Zit jij geregeld gefrustreerd achter je desktop te staren naar het dashboard in WordPress omdat je niet weet hoe je een probleem moet oplossen? Heb jij behoefte aan adequate ondersteuning? Heb je een vraag over het gebruik van het CMS of wil je samen met mij je online ambitie verwezelijken? Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. En zorg er voor dat jouw WordPress expert slechts één telefoontje verwijderd is.

Ik heb jarenlange ervaring met dit populaire CMS

Ontwikkeling en onderhoud van je WordPress website

Lets Get Started
met jouw project

Ik zal je helpen om je doelen te bereiken en je bedrijf te laten groeien.

Heb je een vraag over webdevelopment, webdesign, vormgeving of wil je jouw online ambitie verwezenlijken? Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.