×

SpijkerOntwerp
Freelance webdesigner uit Het Groene hart

Meer info

Welkom bij SpijkerOntwerp. Je hebt gezocht op webdesigner het Groene hart en zodoende ben je hier terechtgekomen.

 

Webdesign en webdevelopment gaat veel verder dan dat het er alleen schitterend uitziet. Het moet ook werken zoals de gebruiker verwacht dat het werkt. Websites die te bekijken zijn via desktop, tablet en smartphone gebaseerd op een hedendaagse workflow. Door de combinatie van webdesign en webdevelopment ziet de website en goed uit en is deze up-to-date naar de laatste specificaties die een website moet hebben.

Een mooie en heldere interface zorgt voor een betere beleving van uw website en daardoor voor een hogere conversie. Het gaat er om dat het einddoel van een website of pagina wordt bereikt. Van het aanschaffen van een product tot het downloaden van een item. De eindgebruiker staat centraal.

Uniek design

Het is belangrijk dat je online bezoekers weten wie de organisatie is een waar deze voor staat. Daarom moet het webdesign altijd afgestemd zijn op de huisstijl van je bedrijf en op de wensen van je doelgroep. Ik ontwerp daarom originele website met een uniek design die dat weergeven. En die geoptimaliseerd zijn voor Google.

Door persoonlijk contact en snel schakelen kan ik de website binnen een afzienbare tijd live zetten. Bij het maken van de website denk ik dan ook graag mee hoe je je als organisatie kunt onderscheiden van concurrenten op het gebied van design en techniek.

Responsive webdesign

Door responsive webdesign beleven jouw online bezoekers een optimale webervaring op ieder device of schermgrootte. Omdat je maar één website hebt, geschikt voor elk apparaat, blijft het onderhoud van je website eenvoudig.

Uiteraard ontwikkel ik iedere website volgens de laatste richtlijnen en zorg ik voor semantische codering. Waardoor de zoekrobots van Google en andere zoekmachines begrijpen hoe je website is opgebouwd. Natuurlijk implementeer ik meteen alle Google hulpmiddelen in je website zodat we samen goed bij kunnen houden of je website werkt zoals je zou willen. Door Google Analytics en andere webmaster tools kan je goed bijhouden hoe je website functioneert.

Bekijk de portfolio pagina om de voorbeelden van webdesign en webdevelopment te zien die door mij gemaakt zijn.

 

Webdesigner het Groene hart

Mijn bedrijf zit in het Groene hart en zit daardoor zeer centraal om vanuit het Groene hart naar Den Haag, Rotterdam of Utrecht te gaan.

Optimale webervaring op ieder device of schermgrootte

Webdesign afgestemd op de huisstijl van je bedrijf

Ontwikkeling volgens de laatste richtlijnen

Lets Get Started
met jouw project

Ik zal je helpen om je doelen te bereiken en je bedrijf te laten groeien.

Heb je een vraag over webdevelopment, webdesign, vormgeving of wil je jouw online ambitie verwezenlijken? Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.