×

SpijkerOntwerp
WordPress deskundige uit Gouda

Meer info

Omdat je hebt gezocht naar WordPress deskundige Gouda ben je hier terecht gekomen.

 

SpijkerOntwerp gebruikt de grootste CMS van de wereld, WordPress. Ik heb al jarenlang ervaring met dit populaire content management systeem en kan me daarom een WordPress deskundige noemen. Je kan bij mij terecht voor het onderhoud van je WordPress website. Denk hierbij aan het aanpassen van pagina’s, een kleine update van je website in de broncode, updates van WordPress en je plugins of technische vragen over het gebruik van de CMS.

Heel Nederland

Ik werk vanuit Gouda en kan makkelijk vanuit Gouda je website bijwerken, updaten of je advies geven. Het maakt dus niet uit waar in Nederland je bedrijf zit.  Ik ben op deze manier je virtual assistant als WordPress deskundige werkend vanuit Gouda.

WordPress deskundige Gouda

Met WordPress als basis voor je website kun je heel makkelijk zelf de website aanpassen. En door de regelmatige updates van het CMS blijft je website altijd veilig en up-to-date. Ik ontwikkel mijn projecten op basis van een maatwerk framework waarin het design en huistijl van de organisatie volledig is geintegreerd. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een snelle, veilige en schaalbare website die goed gevonden en geïndexeerd wordt door zoekmachines. Op de portfolio pagina staan een aantal websites die ik heb gemaakt, al deze website draaien onder WordPress.

Ik heb jarenlange ervaring met dit populaire CMS

Ontwikkeling en onderhoud van je WordPress website

Lets Get Started
met jouw project

Ik zal je helpen om je doelen te bereiken en je bedrijf te laten groeien.

Heb je een vraag over webdevelopment, webdesign, vormgeving of wil je jouw online ambitie verwezenlijken? Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.